Inici

Assessorament


Assessorament legal i fiscal 

Els socis i sòcies de l'APdC podreu gaudir d'aquests serveis amb l'assessoria jurídica de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), assessoria que compta amb un llarg recorregut i un ampli coneixement de les arts escèniques i de les necessitats dels seus professionals.

Si esteu interessats en el servei d' assessoria jurídico laboral cal que ens envieu un correu electrònic a: [email protected] amb el motiu de la consulta, i us derivarem a l'assessoria.

Més informació

Assessorament puntual a l'oficina

A l'oficina, oferim assessorament puntual bàsic -de forma gratuïta per als socis, i a 30€ l'hora per als no socis- sobre dubtes puntuals de l'exercici diari de la professió, equivalències de títols de dansa, sol·licituds de subvencions, l'inici d'un projecte professional,etc. Abans de demanar un assessorament concret a l'oficina, aconsellem als socis que consultin els Recursos que tenim disponibles a la web, hi ha respostes a la majoria de les preguntes que els socis ens fan.

Aquests assessoraments a l'oficina són reunions d'un durada aproximada d'una hora.  Els assessoraments s'han de sol·licitar prèviament a través de la web. Per tal de poder preparar bé les respostes i fer un bon assessorament, les qüestions plantejades s'han de detallar molt bé a la sol·licitud.

Avalua el nostre servei aquí

Un cop els socis han rebut l'assessorament, és important que avaluïn el servei rebut perquè saber com l'han percebut, ens serveix per a millorar. Abans de demanar un assessorament busca a les nostres guies bàsiques, ja que potser ja et responem les preguntes.

Últimes notícies relacionades:

Nou servei d'assessoria jurídica per als socis i sòcies de l'APdC

Nou servei d'assessoria jurídica per als socis i sòcies de l'APdC

Notícia de l'APdC | 06/05/2014 A partir del mes de maig, canviem d'assessoria jurídica. Els socis i sòcies de l'APdC podreu gaudir d'aquests serveis amb l'assessoria jurídica de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), assessoria que compta amb un l...

Vols llegir més notícies?