Inici

Activitats Culturals

CaixaForum: Avantatges en activitats puntuals.

Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l'Institut del Teatre: Carnet de préstec gratuït presentant el carnet de l'APdC per a poder treure en préstec documentació especialitzadaen teatre, dansa, òpera, circ...., per a més informació consulteu el link http://www.dansacat.org/actualitat/1/881/

Cinemes Girona: Entrades a 5,50€ en totes les sessions tots els dies, per al soci i un acompanyant. Entrades a 12€  per directes d'òperes i ballets i a 8€  per espectacles en diferit per al soci i un acompanyant. Les entrades es compren a taquilla presentant el carnet de soci.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB): Promocions puntuals.

TR3SC: Preu especial de 26€ a l'any pel carnet modalitat bàsic del club TR3SC i 43€  en la modalitat TR3SC (preu regular de 34€ i 53€ respectivament) per a gaudir de descomptes  en música, teatre, cinema, visites guiades, llibres, viatges, museus i altres activitats culturals. El carnet és vàlid per al titular i per a un acompanyant.

MACBA: 50% de descompte en el preu de les exposicions (5€ enlloc de 10€), i la possibilitat de fer-se amics del MACBA a preu reduït (35€ anuals en comptes de 50€) presentant el carnet de soci i el DNI.
dansa, òpera, circ...., per a més informació consulteu el link http://www.dansacat.org/actualitat/1/881/ 

Cine Club Sitges: Preus especials per les projeccions habituals de cinema, opera i ballet (tant en directe com diferits). Ballets i operes en directe: 12€ (en lloc de 14€), ballets i operes en diferit: 10€ (en lloc de 11€), cinema: 6€ (en lloc de 7€).