Inici

Facilitats Laborals

Borsa de treball
Som receptors d'ofertes de treball i les difonem als socis. A més de treballar per aconseguir un conveni laboral, treballem per donar informació laboral, tant d'ofertes de feina per a fer a Catalunya com per a fer a nivell internacional.

Directori de professionals*
Oferim un directori de professionals molt complet on cada soci pot penjar el seu currículum i rebre ofertes. L'objectiu és crear xarxa i que els diferents empresaris o persones que lideren projectes puguin trobar col·laboradors i professionals a mida del que busquen.

Cada soci disposa d'un espai al directori de professionals on pot posar el seu currículum professional en diverses llengües. El directori serveix alhora perquè el professional disposi d'espai web propi i per trobar feina, ja que entra a formar part d'una base de dades de professionals on la informació és cercable.

Facilitats de facturació*
Al sector de la dansa i de les arts escèniques en general la feina i, per tant les contractacions, són molt intermitents. Per pal·liar aquesta problemàtica que també pateixen els músics, l'APdC ha arribat a un acord amb La Bonita perquè tots els socis de l'APdC puguin fer ús dels seus serveis.

LA BONITA

La Bonita ofereix un servei personalitzat, adaptant-se a la realitat laboral dels artistes, mirant les necessitats i possibilitats de cada un. Poden donar d'alta als treballadors de diverses maneres:
- Per bolos d'un dia o de més dies.
- Per contracte mercantil amb un salari fix.

La cooperativa ofereix un descompte del 50% als associats de l'APdC, pel que fa a la quota anual. Aquesta quota tindrà un preu especial de 25€. D'altra banda, caldrà que paguin la quota d'inscipció: 50€. (que es retorna en el moment de donar-se de baixa de la cooperativa).


Quina comissió cobra?

De cada factura la Bonita es queda un percentatge a determinar en funció de l'import. Les seves tarifes van per trams, i són a partir d'un 3%.

 

NOVETAT: es poden facturar activitats de formació regulars

La Bonita ofereix la possibilitat de facturar activitats de formació que es realitzin de forma puntual (curset d'estiu, workshop,...) i també de forma continuada (classes durant un trimestre, durant tot el curs,...).


Condicions d'inscripció per als socis APdC a La Bonita

Full d'incripció a La Bonita per a socis APdC


Contacte: 936 813 658 fins les 15h,  [email protected]

Es necessari donar el número de soci, i les dues cooperatives consultaran si el sol·licitant està danat d'alta.

* Serveis exclusius per als socis professionals

Més informació