Inici

Formació

Classes tècniques de manteniment*, cursos de gestió i xerrades

La formació continuada i el manteniment del cos és un dels aspectes més importants en la vida del professional de la dansa. Per aquest motiu treballem per a coordinar les necessitats dels professionals amb els altres agents implicats (espais de dansa, professorat, centres educatius, etc) i per a fer cursos amb uns preus accessibles i amb un nivell específic per als professionals. Oferim formació per a socis professionals a un preu molt reduït (de 5 a 8€ l'hora), a més de 20 centres de formació i de molts estils, i també cursos de gestió teòrics i pràctics; i xerrades sobre temes claus per al sector.

* Servei exclusiu per als socis professionals.

  1. Formació a preu reduït per als socis professionals

    Un dels nostes objectius és cobrir al màxim les  necessitats dels nostres associats pel que fa als entrenaments i a la formació continuada. Per aquest motiu, a partir de setembre de 2013,  ampliem l'oferta de classes per a socis professionals de l'APdC. Els socis i sòcies poden anar a més de 20 centres (de Barcelona i Girona) i prendre classe de clàssic, contemporani, jazz, hiphop, claqué, flamenc, teatre físic, dansa oriental, swing, tango, ioga... El preu hora d'aquestes classes serà d'entre 6 i 10€.

    Seguim treballant per aconseguir més centres d'arreu del territori i altres disciplines. Si ets un centre i vols oferir un preu reduït en classes professionals per als socis, contacta'ns: [email protected]

    Fes clic aquí per a veure tots els detalls dels centres, disciplines, horari, preu,... (condicions en procés d'actualització).  2. Cursos de gestió, xerrades i networkings

    Des de 2009 organitzem Cursos de gestió bàsica per a artistes. Aquests cursos són fonamentals per a donar suport als artistes mancats de coneixement i experiència en gestió de projectes artístics (subvencions, comunicació, finançament, distribució,...). També organitzem xerrades i networkings sobre temes clau, que es programen al llarg de l'any segons les necessitats dels associats i del sector.