Inici

Fes-te soci/a

Si et dediques a la dansa, aquesta és la teva associació!
Fes-te soci o sòcia per pertànyer al col·lectiu i defensar plegats la professió

Fen-te soci/a col·labores a que la professió tingui convenis i estructura per negociar-los; a negociar les lleis i els decrets en matèria de cultura davant de l'administració central; a que les institucions recolzin, subvencionin i promocionin la dansa d'una manera transparent i justa; a que els teatres (públics i privats) programin i respectin la dansa i la creació coreogràfica; a que els diners públics s'utilitzin en cultura i dansa; a que l'ensenyament contempli la dansa i l'art ja des de la primària; que s' investigui en dansa; que es paguin drets d'autor als coreògrafs, que es creïn Premis, Cursos i Centres de creació coreogràfica com es fa a tot Europa; a que els professors accedeixin a la formació continuada; a que les companyies tinguin facilitats de contractació... I moltes altres tasques importantíssimes per a la teva professió.

Qui pot ser soci
Socis professionals:
Qualsevol
persona individual de qualsevol procedència que es dediqui professionalment a qualsevol tipus de dansa (clàssica, contemporània, jazz, flamenc, claqué, danses urbanes, dansa del ventre, balls de saló, danses tradicionals, etc.) . Ballarins, coreògrafs, professors,
gestors culturals, directors d'escola, mànagers periodistes, fotògrafs...

Socis estudiants:
També poden ser membres de l'APdC, amb unes condicions especials i una quota reduïda, tots aquells estudiants de dansa amb vocació professional, a partir dels 16 anys.

(Si els amateur o aficionat a la dansa por fer-te
Amic o amiga de la Dansa)

Quotes*

Socis professionals:
Inscripció: 12€ // Cada dos mesos: 26€.

Membres estudiants: Inscripció: 6€ // Cada dos mesos: 13€ (Els membres estudiants no tenen els mateixos beneficis que els socis professionals).
Duplicat del carnet: 6€ (excepte si es presenta còpia de la denúncia de sostracció).

*La condició per a donar-se d'alta com a soci/a és el compromís de permanència de 4 mesos (dues quotes).


Avantatges i descomptes
Si t'associes tindràs accés a tot un seguit d'avantatges com ara accedir a l'apartat de convocatòries i ofertes de treball; gaudir de més de 80 descomptes: entrades a 6€ a teatres, classes de diferents estils de dansa a més de 20 centres a preu reduït (entre 5 i 8€ l'hora), assessorament legal gratuït il·limitat, decomptes a sales de lloguer, botigues de roba de dansa, serveis mèdics, activitats culturals, serveis de fotografia, i moltes coses més... 
Veure tots els avantatges
Veure tots els descomptes

Inscripció 6€

Cada dos mesos: 13€

Inscripció 12€

Cada dos mesos: 26€