Inici

Serveis al soci

La principal tasca de l'APdC és la millora de la situació i el benefici i consolidació de la professió. Fem una feina que, a curt termini, pot semblar intangible per als socis, però mica a mica va donant els seus resultats i canviant la situació de la dansa. Veure línies de treball de l'APdC .

A més a més, els socis també poden disposar d'altres serveis per al desenvolupament professional (assessorament, cursos, xerrades, etc.) i més de 80 descomptes en entrades, sales de lloguer, serveis mèdics, revistes, etc. D'altra banda, poden accedir a les ofertes de feina, audicions i convocatòries. • Informació

  L'APdC dóna informació sobre la seva activitat i la del món de la dansa a través de la web, el butlletí electrònic, la biblioteca i el recull de fitxes d'informació bàsica per a facilitar l'exercici de la professió, entre d'altres. Vols llegir més?

 • Vols llegir més?

 • Assessorament

  Assessorament legal i fiscal  Els socis i sòcies de l'APdC podreu gaudir d'aquests serveis amb l'assessoria jurídica de l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), assessoria que compta amb un llarg recorregut i u... Vols llegir més?

 • Facilitats Laborals

  Borsa de treball Som receptors d'ofertes de treball i les difonem als socis. Vols llegir més?

 • Formació

  Classes tècniques de manteniment*, cursos de gestió i xerrades La formació continuada i el manteniment del cos és un dels aspectes més importants en la vida del professional de la dansa. Vols llegir més?

 • Pòlissa de salut

  A l'APdC volem que dansa i salut vagin de la mà. El cos és la principal eina de treball del professional de la dansa, tant el propi com el dels altres amb els que es treballa. Vols llegir més?

 • Descomptes

  A més de lluitar per millorar la professió, oferim altres serveis als socis com ara els més de 80 descomptes, pensats per a facilitar la tasca professional i la vida diària dels professionals. Vols llegir més?

 • Fes-te soci/a

  Si et dediques a la dansa, aquesta és la teva associació! Fes-te soci o sòcia per pertànyer al col·lectiu i defensar plegats la professió Fen-te soci/a col·labores a que la professió tingui convenis i estructura per negociar-... Vols llegir més?