Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros para recoger información estadística. Si continua navegando consideremos que accepta su utilización. Más información aqui Tanca
Premi Nacional De Cultura 2011

Accés a socis  /  Nou soci APdC?

Usuari:

Contrasenya:

T'has oblidat la contrasenya?  

Butlletí

RSS 2.0 RSS

Octubre 2020
dl.dt.dc.dj.dv.ds.dg.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
ProgramacióFormació

M.A.C, Manifestacions Artístiques Contemporànies, una plataforma de suport a la creació

Notícia del Sector | 20/05/2008

M.A.C,  Manifestacions Artístiques Contemporànies, una plataforma de suport a la creació

M.A.C. (Manifestacions Artístiques Contemporànies) és un grup de treball format pels festivals MAPA-Sant Mori 2006, PANORAMA d'Olot, INN MOTION i EL VIVERO plataforma d'artistes, que comparteixen una sèrie d'objectius al voltant de la producció i la difusió de materials escènics contemporanis.

M.A.C. disposa d'una pàgina web on s'explica la feina d'aquest observatori, plataforma i espai que vol crear complicitats amb els agents implicats a la creació, producció i difusió de les Arts Multidisciplinars.

Els festivals s'han unit davant la preocupació i ocupació comú per a produir i mostrar al públic aquells materials i treballs escènics de creació sustentats sobre hipòtesis de treball basades en dramatúrgies no convencionals. Volen acostar-se a un públic inquiet i curiós, interessat per les noves formes d'expressió; pels nous llenguatges.

M.A.C. es preocupa pel sector de l'art escènic que formen tots aquells materials i treballs escènics de creació sustentats sobre hipòtesis de treball basades en dramatúrgies no convencionals. Així, els objectius de la M.A.C. són: Treballar per conèixer quines són les propostes artístiques més interessants del moment, Endegar polítiques de recolzament a la creació emergent i servir com a organisme articulador a fi que la inserció als mercats laborals dels creadors emergents sigui possible, Proposar i impulsar noves idees i formes d'estructurar una veritable política de difusió (circuits) que permeti millorar substancialment el circuit intern a Catalunya, la relació amb la resta de l'estat, i la promoció dels nostres productes culturals més contemporanis al mercat exterior.

Així mateix, Enfortir i articular les polítiques de residència buscant col·laboracions per posar a disposició dels artistes les infraestructures més adequades que sigui possible per portar a terme els seus projectes, Posar en contacte als diferents col·lectius i artistes de diverses disciplines per treballar junts en la creació i investigació d'espectacles multidisciplinaris,Buscar convenis i col·laboracions amb espais, municipis, entitats, xarxes i d'altres organismes per crear i solidificar circuits de mostra que emparin la programació d'aquestes disciplines, Buscar convenis amb d'altres festivals perquè les escenificacions més interessants puguin recórrer els circuits nacionals i internacionals, Articular les programacions en espais que garanteixin igualtat de condicions en les necessitats tècniques i d'infraestructura així com de repercussió mediàtica, pública i professional en la presentació d'aquestes disciplines, i Instaurar les directrius fonamentals perquè els sector es solidifiqui a Catalunya i s'exporti a la resta de l'Estat i a la resta d'Europa.

Els comentaris

No hi ha comentaris encara!

Publica el teu comentari:

Si ets soci usa l'accés de socis per autentificar-te!

Si no ets soci usa l'autentificació normal

Usuari:
Contrasenya:
Nom:
E-mail:*
Comentari:
Codi de verificació (copia les lletres de la imatge)*:Captcha Image

*L'email no es publicarà en cap cas

Dansacat.org vetllarà per mantenir els comentaris lliures de continguts que no ens semblin apropiats però en cap cas acceptarà responsabilitats per el que els usuaris diguin aquí.

Tots els comentaris que vulnerin les més minimes normes de convivència seràn esborrats i Dansacat.org es reserva el dret a filtrar-los segons els seu propi criteri.

Publicitat

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Ens movem junts/Nos movemos juntos/We move together

La Caldera Les Corts -c/Eugeni d'Ors, 12 08028 Barcelona, Tel (+34) 93 268 24 73, Fax (+34) 93 268 06 80, info@dansacat.org