Inici

DID 19: Tothom balla a la Plaça dels Àngels

Notícia de l' APdC | 21/03/2019

DID 19: Tothom balla a la Plaça dels Àngels
Foto: Aitor Rodero. DID'18
El 29 d'abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa (DID) i l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) se suma als actes de celebració amb una acció ballada oberta a tota la ciutadania el dilluns 29 d'abril, en col·laboració amb Dansa. Quinzena Metropolitana.

L'acte del DID 19 es durà a terme a la Plaça dels Àngels de Barcelona, davant del MACBA, el mateix dilluns 29 d'abril a les 18h amb diferents accions programades: la performance de Diego Sinniger al voltant de "la dansa que volem"; la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Dansa, escrit per Cesc Gelabert; i l'exhibició de la coreografia col·lectiva que enguany ha creat Mar Gómez, pensada per a què tothom, sàpiga o no ballar, hi pugui participar.

Aquesta mateixa peça es va ballar de forma simultània, com a cloenda de la segona edició de Dansa. Quinzena Metropolitana, el 30 de març a Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, El Prat de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L'Hospitalet de Llobregat, Sant Cugat del Vallès, Santa Coloma de Gramenet i Viladecans. El 29 d'abril tots els participants - i els que s'hi vulguin sumar - tindran una nova oportunitat de celebrar la dansa repetint l'acció a Barcelona amb motiu del Dia Internacional de la Dansa.

Des de l'APdC animem a tothom, dones, homes, grans i petits, a omplir la Plaça dels Àngels i celebrar la dansa! Tant és l'edat que tingueu, l'experiència o el nivell: aquí el que compta és tenir ganes de ballar!

ASSAJOS OBERTS A TOTHOM

Els que ho vulguin, poden assistir a l'assaig obert amb Mar Gómez a la Sala Melmac, en el marc dels Fraidei Swing, una Jam de Lindy Hop i Blues els divendres a Sala Melmac. Amb la col·laboració de l'Apdc, Sala Melmac organitza el divendres 26 d'abril a les 18h un assaig per aprendre la coreografia. En acabar l'assaig, s'oferirà un pica-pica als assistents i se'ls convidarà a la jam de swing oberta a tothom.

Tots els participants a l'assaig tindran un 20% de descompte en l'espectacle Regreso a vacío, de la companyia Projectedansacontemporània el mateix divendres 26 d'abril, a les 20.30h, dins la Fraidei Swing

Vinguin o no a l'assaig, recomanem a tots aquells que vulguin participar el dilluns 29 d'abril que s'inscriguin a l'activitat per estar informats del desenvolupament de l'acció a través d'aquest formulari.

APRÈN LA COREOGRAFIA DEL TOTHOM BALLA
A continuació tens la coreografia completa que ballarem el 29 d'abril a la Plaça dels Àngels. També la trobaràs dividida en parts en aquest enllaç.


Últimes notícies relacionades:

Cesc Gelabert firma el Missatge del Dia Internacional de la Dansa 2019

Cesc Gelabert firma el Missatge del Dia Internacional de la Dansa 2019

Notícia de l'APdC | 03/04/2019 Sumem i acumulem per poder imaginar el futur Estimades companyes i companys de les moltes famílies de la dansa, estimats conciutadans, per a mi ballar és habitar el cos amb les emocions i la ment.