Inici

El 5 d'agost Ast˙ries donarÓ el tret de sortida de la cinquena ediciˇ del Circula!

NotÝcia de l' APdC | 26/07/2019

El 5 d'agost Ast˙ries donarÓ el tret de sortida de la cinquena ediciˇ del Circula!
El 5 d'agost Ast˙ries donarÓ el tret de sortida de la cinquena ediciˇ del Circula! Tren de creaciˇ i formaciˇ en dansa, amb Sacra, d'Asun Noales i Otradanza, en el marc del festival d'estiu del Teatro Campoamor d'Oviedo.

Catalunya serÓ l'amfitriona del PaÝs Basc, el 12 de setembre a La Caldera Les Corts. Aviat farem p˙blica la companyia seleccionada.

Circula! Ús un projecte que va nŔixer amb l'objectiu de facilitar la mobilitat dels professionals de la dansa impulsat per l'Associaciˇ de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l'Associaciˇ de Professionals de la Dansa a la Comunitat de Madrid (APDCM), l'Associaciˇ de Professionals de la Dansa de la Comunitat Valenciana (APDCV) , l'Associaciˇ de Professionals de la Dansa del PaÝs Basc (Adde), l'Associaciˇ Andalusa de Professionals de la Dansa (PAD), l'Associaciˇ de Professionals de Dansa d'Ast˙ries (APDA) i l'Associaciˇ d'Artistes del Moviment de les Illes CanÓries (Pie de Base).

Per tant, Ús un circuit amb 7 parades. La primera Ús a l'agost a Ast˙ries, i al setembre es reprendrÓ la gira fins a finals d'any. Aquest Ús l'itinerari:

  • Sacra, de Otradanza, ValŔncia, es programarÓ a Oviedo (Ast˙ries), al teatre Campoamor, en el marc del Festival de Verano.

  • El/la creador/a seleccionat/da de CanÓries exhibirÓ la seva peša a ValŔncia, a la Sala La Mutant.

  • El/la creador/a seleccionat/da de Catalunya exhibirÓ la seva peša a CanÓries. Espai per determinar.

  • El/la creador/a seleccionat/da d'Euskadi exhibirÓ la seva peša a Catalunya, a La Caldera Les Corts, el 12 de setembre a les 20h.

  • El/la creador/a seleccionat/da de Madrid exhibirÓ la seva peša a Andalusia. Espai per determinar.

  • El/la creador/a seleccionat/da d'Ast˙ries exhibirÓ la seva peša a Vit˛ria-Gasteiz, Euskadi, a la Sala Baratza.

  • El/la creador/a seleccionat/da d'Andalusia exhibirÓ la seva peša a la Sala Quarta Paret a Madrid.
Aviat publicarem el programa complet.