Inici

Cursos intensius o de curta durada

Intensiu vacances de Nadal: Eines pel Moviment i el 'Partnering' a tragantDansa

Data límit per fer la inscripció: 24 de desembre de 2019

Dia: Del 2 al 5 de gener de 2020

Horari: de 10 a 12:30h

Escola/espai: tragantDansa

Organitzador: tragantDansa

Lloc: c/ Reig i Bonet 23, Baixos (Gràcia) · 08024 Barcelona

Nivell: Nivell Intermedi

Estil: Contemporània

Professor: Maria Hernando

Preu: 70 €

Telèfon: 666285715

E-mail: info@tragantdansa.com

Web: http://tragantdansa.com/contents/eines-pel-moviment-i-el-partner...

Intensiu vacances de Nadal: Eines pel Moviment i el 'Partnering' a tragantDansa

Intensiu de Vacances de Nadal: del 2 al 5 de gener


ÀREA: entre la tècnica i creació
EXPERIÈNCIA: obert a diversitat d'experiències dins el camp del moviment, la dansa i altres pràctiques artístiquesEn aquest intensiu explorarem eines pel moviment, per a enriquir i desenvolupar la nostra dansa i concretament el treball de partnering (en parella o grups). Aquest curs ens oferirà nous camins per a explorar amb els demés i els altres cossos.

Treballarem l'escolta, la connexió, el contacte, la manipulació, els eixos, la projecció, el pes i el contra-pes, l'equilibri i el momentum.

Partnering serà per a nosaltres guiar, dialogar, acompanyar, transformar, elevar i ser elevat, un donar i rebre suport. Serà un joc de complicitats, un repte que establirem entre dos, tres o fins i tot més cossos.Maria Hernando es forma en Dansa Contemporània a Salzburg (SEAD), Nova York (Tisch School of the Arts NYU) i a Barcelona (Area, Espai de dansa i creació). S'interessa especialment per l'improvisació, la composició instantània i el moviment autèntic. Alguns dels professors destacats en aquesta descoberta del moviment i la creació són Fabiana Capriotti, Gema Diaz, Thomas Hauert, Martin Kilvady, Cecilia Colacrai i Julyen Hamilton, amb qui treballa i porta a escena " Silver líquid, Silver thread".

És integrant de la Producció Nacional de Dansa de Catalunya, sota la direcció de Roser López Espinosa ("L'Estol") i Thomas Noone ("Many").
 També forma part de La Petita Malumaluga, companyia especialitzada en espectacles per a nadons, amb qui ha presentat el treball al Grec, a la Fira de Tàrrega 2017 i al TNC.

Pròximament estrenarà "Gran Bolero" de Jesús Rúbio, una coproducció entre el Mercat de les Flors i Teatros del Canal (Madrid).
Anteriorment forma part de la companyia Divadlo Studio Tanca (Eslovàquia) on interpretà peces de coreògrafs com Julyen Hamilton, Jozef Frucek, Peter Mika i Olga Cobos, Stanislava Vlceková, Milan i Zuna Kozanek i Tomas Danielis entre d'altres. 
Ha treballat com a freelance a Europa per a Ivana Müller i Renan Martins d'Oliveira.

Dóna classes de dansa contemporània, dansa creativa i improvisació i de 'partnering' a diversos centres i conservatoris d'aquí i de l'estranger.


Tota la informació a: https://tragantdansa.com/contents/eines-pel-moviment-i-el-partnering/ o escrivint a [email protected]