Inici

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

MOVIMENT CREATIU - IMPROVISACIÓ a tragantDansa

Data límit per fer la inscripció: 9 de gener de 2019

Dia: Del 17 de gener al 11 de abril de 2019

Horari: dijous de 18 a 20h

Escola/espai: tragantDansa::Barcelona

Organitzador: tragantDansa

Lloc: c/ reig i bonet 23 bx · 08024 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Improvisació

Professor: Olga Tragant

Preu: 125€ / trimestre €

Telèfon: 666 28 5715

E-mail: info@tragantdansa.com

Web: http://tragantdansa.com/contents/moviment-creatiu-introduccio/

MOVIMENT CREATIU - IMPROVISACIÓ a tragantDansa

En aquest curs introduirem diverses eines i recursos a nivell creatiu que ens ajudaran a potenciar la nostra capacitat de creació i d´ expressió a través del cos i del moviment.

Descobrirem les possibilitats que té el cos per desenvolupar un vocabulari corporal/físic propi i donar forma i expressió a sensacions, impulsos, energies, imatges, records, etc.
Farem un escalfament que ens prepararà física i sensorialment i ens posarà en un estat d'escolta i receptivitat per després treballar a partir de diverses propostes en forma de improvisacions i petites creacions. Posarem l'atenció en relació entre cos-moviment i espai, entre cos -moviment i temps, i en textures i l qualitats físiques del cos i del moviment (energia/pes/força), etc. Estimularem a l´ alumne per tal de què explori, descobreixi i vagi trobant una expressió pròpia.

Al llarg de les diferents sessions combinarem el treball individual, per parelles, en petits grups i de tot el grup. I hi haurà moments per observar i per compartir de les experiències viscudes.

OlgaTragant (Barcelona)

Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i moviment. Es forma en dansa als Estats Units: Màster en Dansa Contemporània (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 - 1993) i a Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School (Nova York, 1993 - 1995). També estudia un any a la School for New Dance Development (Amsterdam, 1997). Al 2002 realitza una estada al Japó per estudiar Butoh. S'ha format en Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain des de l'any 2000 fins l'actualitat, havent realitzat la formació en Periné i Moviment.
L'Olga és llicenciada en Ciències de l´Educacio Física, Universitat de Barcelona, INEF. i té un Màster en Psicologia de l'Activitat Física (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 - 93). Des del 1993 ha desenvolupant un seguit d'espectacles i projectes de creació que s´han mostrat a Catalunya i en diversos països europeus i també als Estats Units, Japó i Mèxic, i al Marroc.
Des de l´any 2002 dirigeix tragantDansa [educació i creació en moviment], i recentment amplia l´activitat a tragantCamp, un espai rehabilitat en l´entorn rural. L´Olga Tragant té una experiència de vint i cinc anys en la docència de la dansa.