Inici

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

IOGA: hatha vinyassa ioga a tragantDansa

Data límit per fer la inscripció: 11 de octubre de 2019

Dia: Del 15 de octubre al 19 de desembre de 2019

Horari: Dimarts i dijous, de 8:45 a 9:45h

Escola/espai: tragantDansa

Organitzador: tragantDansa

Lloc: c/ Reig i Bonet 23, Baixos (Gràcia) · 08024 Barcelona

Nivell: Tots els Nivells

Estil: Altres

Professor: Marisol Cordero

Preu: 110€ trimestre / 70€ paquet 10 sessions / 9€ classe solta €
Es poden fer classes soltes

Telèfon: 666285715

E-mail: info@tragantdansa.com

Web: http://tragantdansa.com/contents/ioga-hatha-vinyassa-ioga/

IOGA: hatha vinyassa ioga a tragantDansa

[b] IOGA: hatha vinyassa ioga, [/b] con Marisol Cordero


dimarts i dijous de 8:45 a 9:45h
110€ trimestre / 70€ paquet 10 sessions / 9€ classe soltaÀREA: Consciència a través del cos i del moviment. Creixement personal.
EXIGÈNCIA TÈCNICA: bàsica - mitjana
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana
EXPERIÈNCIA: obert a tothom. Se'n poden beneficiar tant els qui s'inicien en el llenguatge corporal com la gent amb anys d'experiència en la dansa i pràctiques corporals i ballarins/nes.Aquestes classes de Hatha Vinyassa Ioga són dinàmiques i vigoroses i incorporen l'execució d'aspectes centrals de la pràctica equilibrada del ioga, tals com: postures, accions energètiques per mantenir les assanes, la respiració o l'execució de pranayamas i meditació.

Cada sessió és una obertura a l'autoescolta i a la connexió amb allò essencial, l'estar present respirant. Per a mi el ioga és una finestra des d'on mires el món, que t'ensenya a conèixer-te i a sentir que formes part d'un tot.
amb Marisol Cordero

Vaig començar la vinculació amb el ioga quan estudiava pedagogia en Dansa Contemporània. Com a ballarina aviat vaig començar a reconèixer els innumerables beneficis d'aquesta disciplina no només a nivell físic (com a entrenament), sinó també a nivell energètic i emocional. Sóc amant de l'ensenyança corporal i després de 3 anys de pràctica constant, vaig dedicar un llarg període a investigar la metodologia d'ensenyança del Ashtanga ioga.

L'any 2013-2014 em vaig formar en Hatha Vinyasa Ioga amb la Rocío Ramos Morrison i vaig descobrir una manera amable i creativa, amb fortes bases pedagògiques i tècniques per ensenyar de forma segura. En l'actualitat dedico la meva vida professional a fer el què més m'agrada i apassiona, que és acompanyar en aquest camí d'aprenentatge i consciència a altres i aprendre amb ells/elles del seu procés.


Inscripcions i formes de pagament: https://tragantdansa.com/inscripcions/ o escrivint a [email protected]