Inici

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Contact Improvisació a tragantDansa

Data límit per fer la inscripció: 11 de octubre de 2019

Dia: Del 18 de octubre al 20 de desembre de 2019

Horari: Divendres de 11 a 13h

Escola/espai: tragantDansa

Organitzador: tragantDansa

Lloc: c/ Reig i Bonet 23, Baixos (Gràcia) · 08024 Barcelona

Nivell: Nivell Intermedi

Estil: Contact

Professor: Ester Momblant

Preu: 120€ trimestre / 16€ classe solta €

Telèfon: 666285715

E-mail: info@tragantdansa.com

Web: http://tragantdansa.com/contents/contact-improvisacio/

Contact Improvisació a tragantDansa

Contact Improvisació, amb Ester Momblant


divendres de 11 a 13h
120€ trimestre / 16€ classe solta


ÀREA: tècnica de moviment + treball creació
EXIGÈNCIA TÈCNICA: mitjana
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana
EXPERIÈNCIA: demanem tenir una base en el treball de moviment i la dansaEn aquest curs de Contact Improvisació explorarem la dansa a la qual el nostre cos està sotmès constantment entre l'atracció de la gravetat, la massa corporal i el to muscular. Treballarem amb aquests conceptes des d'una perspectiva sensorial i física, en solos i en parelles. Aclarirem conceptes com pes, to muscular, deixar de fer; entre resistir i empènyer, entre força i bloqueig.

Treballarem la relació entre pes-gravetat-to per a conèixer i entrenar eines d'improvisació que ofereixen coherència, espontaneïtat i joc a la dansa.Ester Montbant

Es va graduar en Dansa i Arts Relacionades a la Chichester University a Anglaterra i a la School for New Dance Development a Amsterdam. Des del 1997 ha estat ballant, actuant, ensenyant i investigant. Ha donat classes per Europa, Rusia, Brasil i Israel. Un dels seus interessos professionals és la relació entre pedagogia, consciència corporal i processos personals a través del moviment.
Des del 2014 és professora de consciència corporal per a músics a l'ESMUC, Escola Superior de Música de Catalunya a Barcelona.
'Per a mi el Contact Improvisació és un estudi en moviment entre el cos i la ment'.Inscripcions i formes de pagament: https://tragantdansa.com/inscripcions/ o escrivint a [email protected]