Inici

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Dansa Contemporània (Nivell II), a tragantDansa

Data límit per fer la inscripció: 11 de octubre de 2019

Dia: Del 15 de octubre al 19 de desembre de 2019

Horari: Dimarts i dijous de 20 a 21:30h

Escola/espai: tragantDansa

Organitzador: tragantDansa

Lloc: c/ Reig i Bonet 23, Baixos (Gràcia) · 08024 Barcelona

Nivell: Nivell Intermedi

Estil: Contemporània

Professor: amb Ursa Sekirnik

Preu: 180€ trimestre / 110€ paquet 10 sessions /14€ classe solta €

Telèfon: 666285715

E-mail: info@tragantdansa.com

Web: http://tragantdansa.com/cursos-regulars/

Dansa Contemporània (Nivell II), a tragantDansa

Dansa Contemporània II (nivell intermedi), amb Ursa Sekirnik


dimarts i dijous de 20 a 21:30h
180€ trimestre / 110€ paquet 10 sessions /14€ classe soltaÀREA: tècnica de moviment
EXIGÈNCIA TÈCNICA: mitjana
EXIGÈNCIA FÍSICA: mitjana-alta
EXPERIÈNCIA: mínim 2 i 3 anys de pràctica continuada en la dansa contemporània (mínim 2 dies/setmana)La classe comença amb un escalfament dinàmic que busca establir relació amb l'espai i amb les persones que ens envolten. Les sessions combinen l'aprenentatge a partir de materials fixats en forma de seqüències de moviment, l'exploració de relacions anatòmiques que existeixen en el nostre cos i el treball a través de materials d'improvisació / exploració.

Amb els materials fixats (seqüencies de moviment) ens concentrarem en el treball de relació amb el terra, les passades per l'espai, els canvis de pes, l´ús de diferents suports i coordinacions, entre d'altres mecanismes/ habilitats. A través de les pautes d'improvisació treballem diferents qualitats de moviment, el ritme, la musicalitat i intentarem ampliar les eines per la dansa.

En el seu conjunt, del treball ens ajudarà a desenvolupar i reforçar diverses capacitats del nostre cos i a millorar la versatilitat de la nostra dansa.Ursa Sekirnik (Eslovènia / Barcelona)

Graduada al SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) al 2011). Actualment està treballant com a performer, artista multimèdia i ballarina i es serveix de la seva pràctica artística per fer front a problemes actuals. Es cofundadora de KUD NUM (2010), un col·lectiu artístic multidisciplinar on la base de producció és a Skofja, Loka, Eslovènia. Actualmet viu a Barcelona on ha treballat com a ballarina i creadora. Ha treballat amb Jerome Bel en The Show Must Go On i ha estat col·laborant amb Joana Serra (Spain), Collectif PoPs (Spai), Phoebe Osborne (USA), Carolina Alejos (Spain), Silvia Elgarrista (Spain), entre altres. Actualmet col·labora amb el col·lectiu Big Bouncers.Cursos regulars a tragantDansa

Els cursos regulars es realitzen entre octubre i juny, i queden distribuïts en 3 períodes l'any. Cada un d'aquests períodes inclou entre 10 i 12 setmanes de classes. Aquesta tardor oferim cursos de Dansa Contemporània (nivells iniciació i intermedis), Contact Improvisació, Moviment Creatiu, Mètode Feldenkrais, Ioga.

Entre períodes fem una pausa dels cursos regulars coincidint amb èpoques de vacances. En aquests períodes i també en caps de setmana i ponts aprofitem per oferir cursos intensius i cursos residencials a tragantCamp.

Inscripcions i formes de pagament: https://tragantdansa.com/inscripcions/ o escrivint a [email protected]