Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros para recoger información estadística. Si continua navegando consideremos que accepta su utilización. Más información aqui Close
Premi Nacional De Cultura 2011

Membership access  /  New APdC member?

Member:

Password:

Forgot your password?  

Newsletter

RSS 2.0 RSS

October 2020
Mo.Tu.We.Th.Fr.Sa.Su.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Cultural agendaTraining

M.A.C, Manifestacions Artístiques Contemporànies, una plataforma de suport a la creació

News regarding Sector | 20/05/2008

M.A.C,  Manifestacions Artístiques Contemporànies, una plataforma de suport a la creació

M.A.C. (Manifestacions Artístiques Contemporànies) és un grup de treball format pels festivals MAPA-Sant Mori 2006, PANORAMA d'Olot, INN MOTION i EL VIVERO plataforma d'artistes, que comparteixen una sèrie d'objectius al voltant de la producció i la difusió de materials escènics contemporanis.

M.A.C. disposa d'una pàgina web on s'explica la feina d'aquest observatori, plataforma i espai que vol crear complicitats amb els agents implicats a la creació, producció i difusió de les Arts Multidisciplinars.

Els festivals s'han unit davant la preocupació i ocupació comú per a produir i mostrar al públic aquells materials i treballs escènics de creació sustentats sobre hipòtesis de treball basades en dramatúrgies no convencionals. Volen acostar-se a un públic inquiet i curiós, interessat per les noves formes d'expressió; pels nous llenguatges.

M.A.C. es preocupa pel sector de l'art escènic que formen tots aquells materials i treballs escènics de creació sustentats sobre hipòtesis de treball basades en dramatúrgies no convencionals. Així, els objectius de la M.A.C. són: Treballar per conèixer quines són les propostes artístiques més interessants del moment, Endegar polítiques de recolzament a la creació emergent i servir com a organisme articulador a fi que la inserció als mercats laborals dels creadors emergents sigui possible, Proposar i impulsar noves idees i formes d'estructurar una veritable política de difusió (circuits) que permeti millorar substancialment el circuit intern a Catalunya, la relació amb la resta de l'estat, i la promoció dels nostres productes culturals més contemporanis al mercat exterior.

Així mateix, Enfortir i articular les polítiques de residència buscant col·laboracions per posar a disposició dels artistes les infraestructures més adequades que sigui possible per portar a terme els seus projectes, Posar en contacte als diferents col·lectius i artistes de diverses disciplines per treballar junts en la creació i investigació d'espectacles multidisciplinaris,Buscar convenis i col·laboracions amb espais, municipis, entitats, xarxes i d'altres organismes per crear i solidificar circuits de mostra que emparin la programació d'aquestes disciplines, Buscar convenis amb d'altres festivals perquè les escenificacions més interessants puguin recórrer els circuits nacionals i internacionals, Articular les programacions en espais que garanteixin igualtat de condicions en les necessitats tècniques i d'infraestructura així com de repercussió mediàtica, pública i professional en la presentació d'aquestes disciplines, i Instaurar les directrius fonamentals perquè els sector es solidifiqui a Catalunya i s'exporti a la resta de l'Estat i a la resta d'Europa.

Comments

No comments yet!

Send your opinion.:

If you are a member, use the member access data to identify yourself!

If you are not a member, use common identification!

Member:
Password:
Name:
E-mail:*
Opinion:
Verification code (type the letters on the image)*:Captcha Image

*Your e-mail will not be published.

Dansacat.org will watch for inappropriate content posted by users. However, it is not responsible for the opinions of the users.

 

Posts which do not comply with our rules of conduct will be deleted immediately. Dansacat.org reserves the right to select them according to its own criteria.

Ads

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Ens movem junts/Nos movemos juntos/We move together

La Caldera Les Corts -c/Eugeni d'Ors, 12 08028 Barcelona, Tel (+34) 93 268 24 73, Fax (+34) 93 268 06 80, info@dansacat.org