Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros para recoger información estadística. Si continua navegando consideremos que accepta su utilización. Más información aqui Close
Premi Nacional De Cultura 2011

Membership access  /  New APdC member?

Member:

Password:

Forgot your password?  

Newsletter

RSS 2.0 RSS

August 2020
Mo.Tu.We.Th.Fr.Sa.Su.
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
Cultural agendaTraining

L'APdC produeix un monogràfic de dansa pel Dia Internacional de la Dansa

News regarding APdC | 26/03/2008

L'APdC produeix un monogràfic de dansa pel Dia Internacional de la Dansa

L'Associació de Professionals de la dansa de Catalunya i l'Associació Per a la Dansa de Catalunya estan preparant 'El Dia D', Monogràfic especial de dansa amb motiu del Dia Internacional de la Dansa (DID), que se celebra el 29 d'abril. La publicació, editada pel Periódico de Catalunya, compta amb el suport de l'Entitat Autònoma de Difusió Cultural (Generalitat de Catalunya), l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, AISGE i l'Instituto de las Artes Escénicas y la Música (Ministerio de Educación i Cultura). Es tracta d'un suport molt adient per donar a conèixer totes aquelles activitats relacionades amb la dansa (programació, formació, residències, convocatòries, material..).

L'objectiu d'aquest monogràfic és arribar al màxim nombre de persones. Per això comptem amb el suport de El Periódico de Catalunya, patrocinador oficial de les accions de l'APdC amb motiu del DID. La publicació es distribuirà a tot Catalunya juntament amb El Periódico, líder en nombre de lectors, arribant a més de 200.000 persones.  Alhora, des de l'APdC distribuirem 5.000 exemplars als espais més significatius per a la Dansa a Catalunya.  

L'objectiu final és acostar la dansa a la societat. Volem generar curiositat i alhora mostrar la cara més humana de la dansa, de la memòria i de les vivències dels seus protagonistes. Aquest 2008 articles de reconeguts escriptors i periodistes reflectiran la realitat de la Dansa al llarg dels anys. La memòria històrica entorn la Dansa catalana oferirà una visió càlida i propera del sector.  Volem mostrar la dansa com a llenguatge i com a festa anunciada. Per això, un any més recollirem la programació de dansa dels teatres i centres d'arreu de Catalunya.

Treballar en equip. Des de l'APdC creiem en la dita "la unió fa la força", per això col·laborem estretament amb tots els agents implicats en la dansa i la cultura a Catalunya per tirar endavant aquesta publicació.
Aquest any comptem amb el suport d'un consell assessor que ens orienta en els temes a tractar.
Alhora, comptem amb el suport econòmic dels nostres anunciants. Cal remarcar que la nostra voluntat no és guanyar diners amb la venta de publicitat, volem cobrir costos i també permetre a agents culturals que habitualment no s'anuncien a El Periódico puguin apropar-se a les més de 200.000 persones que el compren diàriament. 

More information

Comments

No comments yet!

Send your opinion.:

If you are a member, use the member access data to identify yourself!

If you are not a member, use common identification!

Member:
Password:
Name:
E-mail:*
Opinion:
Verification code (type the letters on the image)*:Captcha Image

*Your e-mail will not be published.

Dansacat.org will watch for inappropriate content posted by users. However, it is not responsible for the opinions of the users.

 

Posts which do not comply with our rules of conduct will be deleted immediately. Dansacat.org reserves the right to select them according to its own criteria.

Ads

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Ens movem junts/Nos movemos juntos/We move together

La Caldera Les Corts -c/Eugeni d'Ors, 12 08028 Barcelona, Tel (+34) 93 268 24 73, Fax (+34) 93 268 06 80, info@dansacat.org