Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros para recoger información estadística. Si continua navegando consideremos que accepta su utilización. Más información aqui Cerrar
Premi Nacional De Cultura 2011

Acceso a socios  /  ¿Nuevo socio APdC?

Usario:

Contraseña:

¿Has olvidado tu contraseña?  

Boletín

RSS 2.0 RSS

Septiembre 2020
Lu.Ma.Mi.Ju.Vi.Sa.Do.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
Cultural agendaTraining

Es constitueix la comissió sindical de l'APdC amb el primer objectiu de revisar el pacte laboral del 2005

Noticia de la APdC | 09/05/2008

Es constitueix la comissió sindical de l'APdC amb el primer objectiu de revisar el pacte laboral del 2005

L'APdC ha constituït durant l'abril una comissió per a revisar el pacte laboral signat el 2005 amb l'Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC). L'objectiu de la comissió és revisar el Pacte Laboral signat el 2005, que s'ha anat prorrogant cada any, per cobrir-ne les mancances. Es busca ampliar, prosperar i desenvolupar la situació laboral dels professionals de la dansa amb les companyies, millorant les condicions laborals i actualitzant els sous.

La primera reunió va tenir lloc el 14 d'abril i la comissió es reuneix cada dilluns a la seu de l'APdC. En formen part Sonia González com a coordinadora, així com Anna Roblas, Roser López, Maribel Martínez, Maria Campos, Mercedes Recacha, Viviani Calvitti, Xevi Dorca, Iva Horvat, Charo Campo i Tracy Sirés (de l'equip de gestió de l'APdC).

Es tracta d'un grup nombrós i compenetrat integrat per perfils molt diversos, com ara ballarins amb molta experiència com a intèrprets en diverses companyies i que han estat en contacte amb teatres, joves que han estudiat i tingut el primer contacte laboral a l'estranger, ballarins que han fet dansa al carrer o infantils, etc. Això permetrà tenir en compte tots els tipus de ballarins i situacions laborals possibles.

Segons explica Sonia González, 'busquem actualitzar la nostra situació laboral i mantenir la nostra bona relació amb les companyies perquè les nostres experiències laborals siguin cordials' . Calculen que en dues o tres sessions més podran tenir el text final de la revisió del pacte amb la respectiva avaluació. Un cop estigui el procés acabat es contactarà amb l'ACPDC per debatre'l. La finalitat i l'objectiu final és poder començar a plantejar fer un conveni laboral del sector de la dansa.

Los comentarios

¡No hay comentarios aun!

Publica tu comentario:

¡Si eres socio usa el acceso de socios para autentificarte!

Si no eres socio usa la autentificación normal

Usario:
Contraseña:
Nombre:
E-mail:*
Comentario:
Código de verificación (copia las letras de la imagen)*:Captcha Image

*El email no se publicará en ningún caso

Dansacat.org will watch for inappropriate content posted by users. However, it is not responsible for the opinions of the users.

 

Posts which do not comply with our rules of conduct will be deleted immediately. Dansacat.org reserves the right to select them according to its own criteria.

Publicidad

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Ens movem junts/Nos movemos juntos/We move together

La Caldera Les Corts -c/Eugeni d'Ors, 12 08028 Barcelona, Tel (+34) 93 268 24 73, Fax (+34) 93 268 06 80, info@dansacat.org