Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros para recoger información estadística. Si continua navegando consideremos que accepta su utilización. Más información aqui Cerrar
Premi Nacional De Cultura 2011

Acceso a socios  /  ¿Nuevo socio APdC?

Usario:

Contraseña:

¿Has olvidado tu contraseña?  

Boletín

RSS 2.0 RSS

Octubre 2020
Lu.Ma.Mi.Ju.Vi.Sa.Do.
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Cultural agendaTraining

L'Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya renova la junta directiva

Noticia del Sector | 19/06/2008

L'Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya renova la junta directiva
La junta l'integren representants de les 15 companyies

David Márquez (d'Àngels Margarit/Companyia Mudances) és el nou president de l'Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), que ha renovat completament la seva junta. L'equip es completa amb Pia Mazuela  (Sol Picó) com a secretària, Elena Garcia (Increpación) com a tresorera i Tomàs Aragay (Societat Doctor Alonso) com a vocal.

L'anterior junta, que ha estat dos anys en en càrrec, estava formada per  Rosa Pino (presidenta), Maria Rosas (tresorera), Margherita Bergamo (secretària) i Eduard Teixidor (vocal). La coordinació continua a càrrec d'Isabel Castellet. Els estatuts de l'ACPDC, creada el 2006, assenyalen que la meitat de la junta s'ha de renovar cada dos anys però en aquest cas s'ha renovat sencera després de la posada en marxa de l'entitat.

Els objectius de l'associació són afavorir la difusió, la promoció i la potenciació de la dansa; el desenvolupament d'activitats que contribueixi a la millora professional del sector, col·laborant amb les administracions públiques per a la creació de noves perspectives així com  impulsar la creació de condicions perquè es creïn noves perspectives professionals i laborals, fomentant l'intercanvi d'experiències i de formació entre les companyies associades. I estimular l'intercanvi cultural amb persones i entitats relacionades amb la dansa i establir relacions amb altres organitzacions, associacions i institucions que tinguin finalitats semblants.


Actualment l'associació està formada per 15 companyies.

Los comentarios

¡No hay comentarios aun!

Publica tu comentario:

¡Si eres socio usa el acceso de socios para autentificarte!

Si no eres socio usa la autentificación normal

Usario:
Contraseña:
Nombre:
E-mail:*
Comentario:
Código de verificación (copia las letras de la imagen)*:Captcha Image

*El email no se publicará en ningún caso

Dansacat.org will watch for inappropriate content posted by users. However, it is not responsible for the opinions of the users.

 

Posts which do not comply with our rules of conduct will be deleted immediately. Dansacat.org reserves the right to select them according to its own criteria.

Publicidad

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Ens movem junts/Nos movemos juntos/We move together

La Caldera Les Corts -c/Eugeni d'Ors, 12 08028 Barcelona, Tel (+34) 93 268 24 73, Fax (+34) 93 268 06 80, info@dansacat.org