Para poder mejorar nuestros servicios, utilizamos cookies de terceros para recoger información estadística. Si continua navegando consideremos que accepta su utilización. Más información aqui Cerrar
Premi Nacional De Cultura 2011

Acceso a socios  /  ¿Nuevo socio APdC?

Usario:

Contraseña:

¿Has olvidado tu contraseña?  

Boletín

RSS 2.0 RSS

Julio 2020
Lu.Ma.Mi.Ju.Vi.Sa.Do.
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Cultural agendaTraining

S'aprova l'equivalència en títols de docents de dansa i s'actualitza la regulació del currículum dels ensenyaments

Noticia del Sector | 12/07/2010

S'aprova l'equivalència en títols de docents de dansa i s'actualitza la regulació del currículum dels ensenyamentsEl Consell de Ministres va aprovar divendres passat dos Reials decrets. D'una banda, un que estableix l'equivalència dels títols dels docents d'ensenyaments de música i dansa; i de l'altre, un decret que modifica determinats aspectes de la regulació que actualment fixa el currículum dels ensenyaments professionals de Dansa.

En el primer decret s'estableix les equivalències dels documents acreditatius dels estudis oficials de dansa anteriors a la implantació de la Llei Orgànica d'Ordenació General del Sistema Educatiu, només per a la impartició de la docència dels ensenyaments elementals i professionals de dansa.  I a més, es declaren equivalents a les titulacions que LOE estableix a l'efecte de la impartició de la docència dels ensenyaments elementals i professionals de música en centres públics i privats autoritzats: el títol de Professor expedit a l'empar del Decret 2618/1966 de 10 de setembre i el Diploma de Cantant d'Òpera, expedit a l'empar del Decret 313/1970, de 29 de gener. 

LLEGIR DECRET

Pel que fa al segon decret, modifica determinats aspectes de la regulació que actualment fixa el currículum dels ensenyaments professionals de Dansa.  En concret s'han introduït nous elements que pretenen mantenir un alt nivell en la formació, propi d'uns estudis altament especialitzats destinats a un alumnat amb aptituds i gran voluntat de dedicació.

A partir d'ara no passaran de curs els alumnes que no hagin superat determinades assignatures en cadascuna de les quatre especialitats, per considerar-se que són especialment rellevants per a continuar els estudis. Aquestes assignatures són:

ESPECIALITAT- ASSIGNATURES
Flamenc- Dansa espanyola
Dansa clàssica- Dansa clàssica
Dansa contemporània- Tècniques de Dansa Contemporània
Dansa espanyola- Escola bolera, Dansa estilitzada i Flamenc

Aquesta modificació es produïx després de l'experiència acumulada de dos cursos acadèmics que duen implantats els ensenyaments professionals de dansa tal com va definir la Llei Orgànica d'Educació (LOE).

LLEGIR DECRET

Los comentarios

¡No hay comentarios aun!

Publica tu comentario:

¡Si eres socio usa el acceso de socios para autentificarte!

Si no eres socio usa la autentificación normal

Usario:
Contraseña:
Nombre:
E-mail:*
Comentario:
Código de verificación (copia las letras de la imagen)*:Captcha Image

*El email no se publicará en ningún caso

Dansacat.org will watch for inappropriate content posted by users. However, it is not responsible for the opinions of the users.

 

Posts which do not comply with our rules of conduct will be deleted immediately. Dansacat.org reserves the right to select them according to its own criteria.

Publicidad

Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya - Ens movem junts/Nos movemos juntos/We move together

La Caldera Les Corts -c/Eugeni d'Ors, 12 08028 Barcelona, Tel (+34) 93 268 24 73, Fax (+34) 93 268 06 80, info@dansacat.org