Inicio

Envia tu actividad!

Com publicar la teva activitat?

Si ets soci o sòcia de l'APdC

A dansacat.org pots publicar les activitats de formació (dirigides a professionals) i de programació en les quals participis (com a professor, intèrpret, gestor,...). Només cal que omplis el formulari corresponent i t' identifiquis amb el teu nom d'usuari i contrasenya.A més de publicar-les al web també s'enviaran amb el butlletí mensual que enviem a més 1200 persones. 

Si no ets soci o sòcia de l'APdC
A dansacat.org pots publicar activitats de formació (per a professionals) i de programació, amb descompte per als socis i sòcies de l'APdC (descompte mínim: 10%).

El volum d'aquest tipus d'informació ha augmentat tant que ens resulta impossible gestionar-lo amb qualitat. Malgrat això, seguirem recollint totes les activitats que es fan a Catalunya amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, a través del formulari de programació, caldrà que marquis la casella "DID". 

La informació de programació i formació sense descompte per als socis es pot difondre, a més de als webs dels teatres i centres de formació de dansa, a través d'altres webs com per exemple: Danza.es, Agenda Cultural de la Generalitat,Cartellera Teatralnet.