Inici

Amics i Amigues de la Dansa


A l'APdC,

Defensem els drets de les persones professionals de la dansa a Catalunya
Afavorim el seu desenvolupament professional
Potenciem una major difusió i exhibició de la dansa a tota la ciutadania i
Vetllem per una educació de qualitat

 

Amb la crisi sanitària provocada per la COVID-19, el sector s'ha vist greument perjudicat amb la cancel·lació d'espectacles i la manca de contractació. Des de l'APdC vetllem pels drets dels ballarins i ballarines, i treballem per difondre la dansa arreu del territori.

Si t'apassiona la dansa i vols formar part d'aquest propòsit, fes-te Amic/ga de la Dansa!

Amb el teu suport podrem seguir oferint assessorament, formacions i beques als professionals però, sobretot, tindrem més força per donat la visibilitat que la dansa es mereix, fent-li difusió i treballant perquè cada vegada més municipis d'arreu de Catalunya en programin.

Actualment oferim assessorament a programadors perquè s'atreveixin a incloure la dansa als seus teatres, obrim beques i convocatòries artístiques que giren per tot el territori i funcionem com a lobby davant del departament d'ensenyament perquè inclogui la dansa a l'ensenyament ordinari.

 La dansa no s'atura gràcies a tu!


Quins avantatges tenen els Amics i Amigues de la Dansa?


Si et fas amic o amiga de la Dansa tindràs un carnet identificatiu i podràs gaudir d'activitats especials, sorteig d'entrades, butlletí informatiu (notícies, programació, formació,...) i un munt d'avantatges i descomptes:

TEATRES I FESTIVALS

Mercat de les Flors: 15% de descompte en 2 entrades en venda anticipada online (marcant descompte específic "APDC/ Carnet Amics de la Dansa"). Serà necessari presentar el carnet d' Amic/ga de la Dansa.

 Promentrada: Descomptes de fins al 50% en espectacles de dansa, teatre, musicals, circ, familiars,..., per a l'Amic/ga de la Dansa. Compra d'entrades per internet introduint a http://empreses.promentrada.com les dades d'Usuari: apdc i Contrasenya: apdc72. Un cop dins la pàgina del TELENTRADA, al triar localitat, seleccionar a l'apartat Descomptes l'opció  PROMENTRADA EMPR o PROMEMPR, i quan introduïu les dades de pagament, a la casella e-mail s'ha d'omplir amb apdc i la contrasenya apdc72. Si teniu dubtes podeu trucar al 93 309 70 04.

Teatre del Raval: 20% descompte en la compra d'entrades a taquilla 1 hora abans de l'espectacle, per al  titular del carnet i en tots els espectaclesde de dansa, teatre i música. Altres ofertes esporàdiques per als socis.

SAT!:25% de descompte en la compra d'una entrada a taquilla 1 hora abans de l'espectacle, o bé, reservant prèviament a [email protected]. Pels espectacles infantils  8,50€.

Sala Hiroshima: 25% de descompte en 2 entrades a través de compra online (introducir el codi que se us ha facilitat en comunicat intern) i presentant el carnet d'Amic/ga de la Dansa a l'entrada.

Teatre de Ponent: 8€ a taquilla o anticipadament a les oficines del teatre (Carrer de Ponent, 60 - 08401 Granollers) de 10 a 15h (temporada 2012/13). Serà necessari presentar el carnet d' Amic/ga de la Dansa a taquilla.

Teatre Municipal de l'Escorxador: 1 entrada a preu reduït per a tots els espectacles de la Temporada d'Arts Escèniques presentant el carnet d'Amic/ga de la Dansa a taquilla.

Teatres de Tarragona: Avantatges puntuals en el preu de les entrades per als espectacles de dansa.

Teatre Municipal de Girona: 50% de descompte en els espectacles de dansa de la temporada estable en la venda anticipada a taquilla.

Teatre-Auditori Sant Cugat: Un 20% de descompte en dos entrades en els espectacles de dansa. Per la compra online cal seleccionar la tarifa APDC i introduir el codi que se us ha facilitat en comunicat intern.

Festival de Peralada: Fins a 4 entrades amb descompte per carnet en la programació de dansa, 40% de descompte en zones platea i club i 30% de descompte en zones B i C. Compra a través del telèfon 972 53 82 92 amb VISA o Mastercard  (horari: de 10 a 14 i 16 a 19h) o per la web amb codi de descompte (cal seleccionar el tipus de descompte APdC_A o APdC_B segons la zona i introduir el codi de validació que se us ha facilitat en comunicat intern). Recollida d'entrades a taquilla presentant DNI i el carnet d'Amic/ga de la Dansa.

Cicle Dansa Ara a La Pedrera: 25% de descompte en una entrada comprant a taquilla.

Festival Maldà enDansa: 10% de descompte a taquilla en l'entrada conjunta per als dos programes del festival.

Festival TNT- Terrassa Noves Tendències: Entrades amb un 25% de descompte per a tots els espectacles de pagament (exceptuant els espectacles de 7€) a la taquilla presentant el carnet.

Festival Grec: Dues entrades al 50% de descompte per espectacles de dansa, teatre i circ programats al Teatre Grec, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Sala Hiroshima i La Vilella, a la taquilla del teatre, el mateix dia de la funció, a partir dels 30 minuts anteriors al inici de la funció, sempre i quan hi hagi disponibilitat d'aforament de la sala.

 

BOTIGUES DE DANSA

Menkes: 10% de descompte en articles de dansa, llibres, dvd i música.

Cabriolé Dansa: 10% de descompte en tots els articles de dansa, calçat, complements i llibres. Excepte els articles en oferta i les promocions puntuals.

Fuji Sport: preus reduïts en la compra dels seus articles.


ACTIVITATS CULTURALS

Cinemes Girona: Entrades a 5,50€ tots els dies, per a l'Amic/ga de la Dansa i un acompanyant. Entrades a 12€ per a ballets i òperes en directe i a 8€ per espectacles en diferit a taquilla.

CaixaForum: Avantatges en activitats puntuals.

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB): Promocions puntuals.

TR3SC: Preu especial de 26€ a l'any pel carnet modalitat bàsic del club TR3SC i 43€  en la modalitat TR3SC (preu regular de 34€ i 53€ respectivament) per a gaudir de descomptes  en música, teatre, cinema, visites guiades, llibres, viatges, museus i altres activitats culturals. El carnet és vàlid per al titular i per a un acompanyant.

MACBA: 50% de descompte en el preu de les exposicions (5 euros enlloc de 10 euros), i la possibilitat de fer-se amics del MACBA a preu reduït (35 euros anuals i en comptes de 50) presentant el carnet 'Amic/ga de la Dansa i el DNI.

Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l'Institut del Teatre: Carnet de préstec gratuït presentant el carnet de l'APdC per a poder treure en préstec documentació especialitzadaen teatre, dansa, òpera, circ,... Per a més informació consulteu el link http://www.dansacat.org/actualitat/1/881/


SALUT

ASISA: Assegurança sanitària. Podeu contactar amb Lluïsa Cantó (assessora comercial ASISA), mòbil: 637 953 617, e-mail: [email protected]

 

PUBLICACIONS I LLIBRERIES

Susy Q: 10% de descompte en la subscripció anual

La Central: 5% de descompte en les llibreries La Central (Barcelona)


FOTOGRAFIA
Photo Lowcost: 10% de descompte en tots els seus serveis fotogràfics i d'enregistrament de vídeo

 

Qui pots ser AMIC/GA de la Dansa?
Qualsevol persona amant de la dansa, aficionades i consumidores de dansa, persones que la practiquen de forma amateur
(Si ets professional o estudiant major de 16 anys amb vocació professionalitzadora pots fer-te soci/a de l'APdC, clica aquí.)

Preu - Quota
30 € anuals

(També pots fer una donació superior si ho desitges que es destinarà a les diferents àrees i projectes de l'APdC).