Inici

Informació

L'APdC dóna informació sobre la seva activitat i la del món de la dansa a través de la web, el butlletí electrònic, la biblioteca i el recull de fitxes d'informació bàsica per a facilitar l'exercici de la professió, entre d'altres. Es tracta d'informació adreçada tant al sector i als que l'estudien com al públic amb l'objectiu de que coneguin millor el sector de la dansa.

Web
L'APdC vol ser el referent informatiu de l'actualitat de la dansa a Catalunya. Per aquest motiu www.dansacat.org inclou informació de l'actualitat del sector i de l'entitat, així com informació sobre cursos, programació, convocatòries, ofertes de feina,...A més, posem a disposició de l'usuari tota la documentació i recursos que generem a partir del nostre treball d'informació i assessorament als socis.

Butlletí electrònic
Periòdicament, a través d'un butlletí electrònic, l'APdC informa a socis i subscriptors de l'actualitat del sector de la dansa i de l'activitat de l'entitat. Els socis, a més, reben informació més especialitzada i complerta, com ara les convocatòries de tot tipus (concursos, subvencions, etc) i ofertes de treball del sector. En aquest sentit, avisem de les dates límit de presentació de convocatòries.

Biblioteca especialitzada
A la nostra seu, disposem d'una biblioteca especialitzada en dansa i arts escèniques. Inclou llibres, revistes especialitzades, anuaris, publicacions institucionals i directoris de recursos per a la seva consulta, com el PAYE (Performing Arts Yearbook for Europe).  També hi ha DVD d'espectacles, de tècniques, recopilatoris (com ara 'Como bailan') i altres. La biblioteca es pot consultar cada dia de 10 del matí a 3 del migdia. Els socis tenen dret a un préstec de dos títols durant 15 dies. D'altra banda, els nostres socis poden obtenir gratuitament el carnet de la Biblioteca de l'Institut del Teatre

Veure catàleg Biblioteca APdC
Guies bàsiques d'informació
Són una col·lecció de guies que tracten temes bàsics i clau per al dia a dia dels professionals i que constitueixen una valuosa eina de treball. D'una forma resumida i entenedora, introdueixen temes importants com ara els drets laborals, la dansa i la salut o els drets d'imatge. Els socis de l'APdC podran descarregar-se gratuïtament les fitxes en format pdf des de la web, en breu.

Més informació